Hai supporters dit was weer de laaste wedstrijd van het  seizoen alweer we speelden een inhaalwedstrijd tegen Rigtersbleek g2 uit Enschede. Eenmaal aangekomen begonnen aan de warming up en we hadden niet veel spelers by the way. Na de warming up begonnnen we aan de wedstrijd Svzw begon redelijk goed aan de wedstrijd we lieten de bal aan de tegenstander en probeerde kansen te creëren dat ging goed op zich Svzw probeerde te combineren met elkaar en na een goede pass werd het verdiend 1-0 .

Maar later was het weer 1-1 het middenveld was open en svzw ging niet goed dekken en incasseerde de gelijkmaker toen was het rust op gegeven ogenblik.

Na de ranja begon de tweede helft Svzw kwam op achterstand door goed doelpunt van Rigtersbleek en nu moesten we aan de bak maar spits Ciro van dijkhuizen bewees weer eens zijn waarde voor het team met een prachtige kopbal verschalkte hij de keeper van Rigtersbleek. Lang leek het dat er punt mee ging naar wierden maar de 3-2 werd door rigtersbleek erin geschoten en Svzw zat in treurigheid dat was ook de eindstand ondanks het verlies hebben ons kranig verweerd en hebben we een bewogen seizoen gehad we danken alvast JULLIE voor het hartelijk supporte van ons met jullie erbij zijn we sterk