Hai supporters we speelden weer onze wedstrijd van het jaar de dames onder 20 Het was gelijkspel qua overwinningen,  Dus wou Svzw een voorsprong pakken. Na een korte warming up begon de wedstrijd onder Jurgen Seppewolde. Micki en Stefan speelden bij de dames omdat ze niet genoeg speelsters hadden. Svzw begon zenuwachtig aan de wedstrijd het was rommelig en de bal kwam niet  goed op de voet van de spelers die de bal onder controle hadden moeten hebben. De dames speelden op zicht goed en ze maakten het de heren moeilijk ook in de corners maar Svzw kwam goed weg en opeens was daar de 1-0 van Pepijn, Na de aftrap gingen de dames op zoek naar de treffer en die kwam er na  een mooi schot van een van de dames  en Onze keeper Bram was kansloos. Svzw moest aan de bak maar had moeite met het  spel te maken, de dames werden gevaarlijk en maakte later nog een. Na de aftrap ging Svzw vol op jacht naar de gelijkmaker en dat  kwam er  door een  mooi schot van Ciro van Dijkhuizen het was weer gelijk en met deze stand gingen we de rust in.

Na de ranja begon de tweede helft de dames gingen gelijk druk zetten op Svzw en die  werden zelf  slordig en niet gefocust.  De frustratie en boosheid kwamen naar boven en de dames profiteerde ervan. Svzw moest nu komen en kwam uiteindelijk terug op 3-3 en werd zelfs later 4-3 doordat Svzw aanvalde. Er werd alles uitgeperst en de dames werden uiteindelijk moe en werden  teruggedrongen er stond overigens een andere keepster erin en het verschil in kwaliteit was later zichtbaar. De ontlading bij de 6-3 was enorm bij Svzw toen die nog werd gemaakt en de dames waren niet meer staat er iets aan te doen de scheids floot op gegeven moment en de zege was binnen voor de boys zwaar gevochten maar uiteindelijk verdiend gewonnen en werd er zo  een mooie avond afgesloten en het seizoen.

We bedanken de dames onder 20 voor het goede  en sportieve spel en hun assistent trainers ook  namens SVZW G1.

DONDERDAGAVOND GAAN WE LEKKER ETEN EN DRINKEN EN TERUGKIJKEN OP DIT SEIZOEN VOOR NU EEN MOOIE VAKANTIE EN GRAAG TOT VOLGEND SEIZOEN U KRIJGT NOG DE FOTO S VAN DE WEDSTRIJD TUSSEN DE TEAMS.

MET HARTELIJKE GROETEN CIRO VAN DIJKHUIZEN EN DE BOYS VAN G1 MET MIRANDA EN MAIKEL EN JAN EN NATUURLIJK ALEX DIE GAAN WE ERG MISSEN 

BYE BYE