Hai supporters van Svzw g1. We mochten weer in zonnig weer aantreden tegen Dos Deto uut vriezenveen hun stonden derde en wij vijfde. Na de warming up begonnnen we onder scheidsrechter Pastink. Svzw starten prima in de wedstrijd en er werdt aangevallen druk gezet en iedereen deed zijn best om elkaar te helpen in het veld. Niet lang kwam de 1-0 door de spits van Svzw. Na de aftrap van Dos Deto  kwam uit een vloeiende aanval en een geweldige assist de 2-0 door dezelfde speler.  Svzw ging zoeken en probeerde weer te scoren toen was het rust gegeven moment Dos Deto kwam niet tot echt voetballen overigens. Na de ranja begon de tweede helft  Svzw bleef gevaarlijk  en leidde tot kansen die AFGEMAAKT moesten worden maar dat niet benutte  tot frustratie van sommige. Maar de derde goal kwam door goed spel van Svzw. Dos Deto kwam door pech van Svzw door een  penalty nog op 3-1 en was uiteindelijk de eindstand in deze wedstrijd.

Svzw heeft de punten binnen en daar zijn we erg blij mee want het duurde wel even voordat we een overwinning konden vieren.

Namens de boys van G1 willen wij onze supporters hartelijk bedanken. Deze zege is voor jullie en de club en het was een verdiende zege want Dos Deto kon geen vuist maken. Voor begin Van de wedstrijd werd er een mooie foto  gemaakt van beide teams voor sportiviteit en respect. Volgende week gaan we naar reutum om hopelijk drie punten naar wierden te halen.

Graag tot  de volgende thuiswedstrijd fijn weekend gewenst.

De doelpuntenmakers waren Floris 2× en Stefan Jansen.