Hai alle ik ben er weer we mochten weer aantreden tegen vogido uit Enschede. De nummer drie van de ranglijst dus we wisten dat het een lastige wedstrijd ging worden.

Na een warming up begon de wedstrijd onder leiding van scheidsrechter Jurgen seppewoolde. Svzw begon goed aan de wedstrijd er werd naar elkaar toe gespeeld en ging druk zetten op vogido. Die hadden niet echt een antwoord en daardoor kwam svzw op voorsprong door een mooie goal van thijmen. Svzw hield lang stand en ging ook met 1-0 de rust in. Na de ranja ging de tweede helft beginnen svzw ging verder waar in de eerste helft mee bezig was, Maar later in de wedstrijd ging het mis. De nummer 8 van vogido kon niet worden gestopt en de svzw ging niet als een team terug waardoor de tegenstander kon scoren. En later gebeurde wat kansen maar daar bleef het bij svzw g1 baalde op het resultaat, maar kan trots zijn op het spel van vorige week. Had niet gehoeven het gelijkspel maar andere kant tegen nummer drie dit resultaat mag je een beetje trots op zijn.

Tot de volgende keer dan spelen we tegen rigtersbleek g3  in enschede en dit moeten we  winnen

Volgende week geen training en wedstrijd van ons.