Hai supporters van ons we mochten aantreden tegen Vogido uit Enschede maar zonder 5 van onze vaste krachten. Na de warming up begonnnen de teams aan de wedstrijd onder toezicht van scheidsrechter ten rije geloof ik. Svzw begon niet goed aan de wedstrijd en merkte dat ze een paar spelers missen en daardoor op 0-1 achter kwamen. Svzw probeerde te voetballen maar door pech eigenlijk kwamen we op 0-2 er werd wat gemopperd en dat werd nog 0-3 doordat Svzw niet goed stond de keeper jarek de lange werd gewisseld voor Bram Boertien in de eerste helft overigens dat ter zijne en Svzw snakte naar de rust en later was ook rust. In de kleedkamer zeiden we dat anders moest en dat we een doelpunt moesten maken en ging strijdvol naar het veld voor de tweede helft. In de tweede helft kroop Svzw uit de schulp en ging beter voetballen en door een goede assist werd het 1-2.Na de aftrap werd Vogido verrast door een goede tweede goal van Svzw het geloof was helemaal terug en ontlading was terecht en Svzw rook bloed.

Na de aftrap van Vogido ging Svzw op zoek naar de gelijkmaker en die viel doordat Svzw goed druk op Vogido zette en daardoor niet veel kon uithalen 3-3 en toen kon het alle kanten op. Vogido was op jacht naar de overwinning maar onze keeper had de bal gelukkig. In de wedstrijd werd het spannend en wat harder een speler kreeg een trap van een speler van Vogido overtreding maar toen sloeg in de vlam in de pan en werd het dus naar einde.

De scheids eindigde de wedstrijd ook al  waren er nog tien minuten te spelen maar Svzw konden tevreden zijn over het punt want was verdiend en hebben ervoor geknokt. Maar Vogido is hartelijk welkom als ze bij ons op bezoek komen in een sportieve leuke wedstrijd van BEIDE kanten na afloop kregen nog een broodje kroket en wat drinken in de kantine. Maikel en de andere begeleiders namens ons HARTELIJK dank  het had gesmaakt en complimenten om iedereen weer te zien lachen dankzij jullie.

Dit was mijn verslag voor vandaag geschrokken over de wedstrijd maar dolblij met ene punt hartelijke dank voor support eventueel volgende week zijn we vrij en dan hopen we u graag ons aan te moedigen tegen de koploper de Esch uit Oldenzaal. Nog een mooi weekend gewenst allemaal