Hai supporters we mochten om half een tegen hekkensluiter reutum weer ballen.

Na de warming up begon we aan de wedstrijd,Svzw begon slecht aan de wedstrijd de koppies waren nog niet bij en kwamen op 0-1 achterstand.Na de aftrap gingen we zoeken naar de gelijkmaker maar ongelukkig viel hij aan de andere kant 0-2. Bij Svzw was even verbazing maar na de aftrap werd het 1-2 door hard schot van nummer 11 van ons en was later rust in een slechte eerste helft. Na de rustpauze begon de tweede helft. Svzw ging gelijk op jacht en begon de gelijkmaker te scoren maar er werd teveel zelf geschoten en daar moest Svzw beter doen het ging fel eraan toe maar eindelijk was daar de 2-2 door goed druk te zetten op Reutum en pakte goed uit. Maar Svzw wou meer en wou drie punten hebben Reutum had geen antwoord op bepaalde momenten en was op een gegeven moment moegestreden. En daar was tot slot de winnende treffer van onze Tijmen die hij verdiende. De Scheids floot af en Svzw was gelukkig met de punten die uiteindelijk verdiend was ondanks het spel in een dag van hagel en regen en veel wind tot zonneschijn wat weer heerlijk was. Maar svzw krijgt huiswerk mee voor volgende week meer samenspel voor de goal van de tegenstander.