Hai allemaal, het was genieten vandaag met heerlijk weer en pasen in vooruitzicht. We gingen rond 9 uur naar Enschede om tegen de hekkensluiter rigtersbleek g3 te spelen, we hadden nog een appeltje te schillen met dat team vanwege een ongeldig gevalletje.

Om kwart over tien begon de wedstrijd de thuisploeg rigtersbleek verdedigde alleen en liet svzw komen en werd goed gevoetbald door svzw maar geen goals.

En was het rust na de ranja ging de tweede helft verder svzw zocht naar de treffer en die kwam er na een goed schot 1-0 voorsprong en dat werd verdubbeld door onze dame in het team is haar gegund eindelijk en toen was het ook nog 3-0, rigtersbleek werd er gek van op een gegeven ogenblik floot de scheids af nadat iemand een blessure opliep heerlijk met paasweekend in met een zege en met tweede plaats in de competitie, over drie weken spelen we de laatste wedstrijd van seizoen helpen jullie ons een leuk seizoen af te sluiten voor een heel mooi pasen en wensen mijn collega Bart veel beterschap toe ivm dat hij zich niet lekker voelde en niet bij kon zijn.