Hai op deze prachtige dag mochten we weer voetballen tegen hekkensluiter rigtersbleek g3 uut Enschede. We moesten vroeg op, Na de warming up begon de wedstrijd. Svzw was beter dan rigtersbleek en ging de aanval in en na een klutsgoal kwam svzw vroeg op 1-0. Later viel weer een klutsgoal en was 2-0. En rigtersbleek kwam er niet an de bal in de eerste helft was svzw veel beter en toen was rust. Na de ranja ging de tweede helft beginnen en svzw ging vrolijk door maar door kansen Later in de wedstrijd kreeg rigtersbleek de kansen en die maakte ze tot 5 goals svzw was no amusend en leide tot frustraties.

Tot de scheids affloot en svzw had gewonnen met 6-5. De opluchting was groot in plaats van dik winnen of vasthouden de voorsprong maar met de punten in huus gingen we terug naar  wierden.

Doelpuntenmakers waren Eric ciro 2× matthijs zijn eerste goal is hem gegund en nog een speler maar ik weet niet weet wie

Voor nu een fijn weekend en tot de volgende wedstrijd in enschede weer maar dan tegen vogido g1