SVZW G1 maakt Wierden en zichzelf trots en blij na verdiende zege op Heracles G1 op Erve Asito in Almelo

Hallo supporters we mochten een speciale wedstrijd spelen tegen het G team van Heracles. Iedereen had heel erg zin in deze wedstrijd. Om 7 uur begon het eindelijk voor SVZW G1. De wedstrijd van het seizoen denk ik SVZW begon goed aan de wedstrijd het voetbalden als team en Heracles had moeite daarmee maar pakte ook wel eens een bal af. Het ging heerlijk heen en weer en de supporters werden op goed voetbal getrakteerd Ouders Oma Opa’s alles was er om ons aan te aanmoedigen. Svzw kwam op voorsprong en het station schudde op ze grondvesten!!! Heracles moest even slikken en probeerde de gelijkmaker te maken maar Jarek keepte een prima wedstrijd op zich. In de rust stond Svzw op gelijke hoogte met Heracles dat terug kwam na een 0-2 achterstand.

Na de ranja ging de twee helft beginnen Svzw begon net in de eerste helft met samenspel en combinaties en heracles brak uiteindelijk toen Svzw 4 keer scoorde. Het was een heerlijke pot en de Iedereen genoot ERVAN.
Na afloop was de eindstand 6-3 voor Svzw en juichte het team met hun meegereisde supporters. Er werd nog een groepsfoto gemaakt en met de ouders een praatje gemaakt. Jammer voor onze Thijmen en Marc maar dit was een heerlijke opsteker voor het team van Svzw G1 uut Wierden.

Iedereen gaat met een topgevoel naar huus en gaat zich nu op koploper Rigtersbleek voorbereiden deze zaterdag, Voor nu een mooie avond in Wierden