Hai alle we mochten weer tegen achilles12 uit Hengelo om half elf na eerst een warming up begon de wedstrijd svzw ging meteen anders voetballen dan vorige week het speelde goed aanvallend en gaf achilles12 geen goede kansen in de eerste helft en wist achilles12 niks mee te doen en werd door svzw goed gecombineerd en naar elkaar toe gespeeld en de 1-0 kwam door een perfect Balletje en de spits van ons schoot hem erin met de punt van de schoen ontlading volgde bij svzw g1 en later floot de scheids voor de rust na de twee begon de tweede helft svzw begon goed maar achilles12 kreeg iets meer grip op svzw omdat niet meer zo scherp was en we kregen kansen maar werden om zeep geholpen en later viel de dreun achilles12 maakte de gelijkmaker en svzw baalde flink weggeven en gebeurde niet echt veel meer de scheids floot later af en achilles12 zag het als een overwinning en svzw moest genoegen nemen met een punt terwij we eigenlijk hadden moeten winnen we bedankt de supporters voor hun steun vandaag en probeer volgende week tegen zvv 56 een overwinning te pakken in de beker voor nu een fijn weekend