Hai supporters hier mijn laatste wedstrijdverslag van dit seizoen ik mocht aanvoerder zijn van het team. Na de warming up begonnnen we aan de wedstrijd onder Jan Bosch de scheidsrechter die nu echt zijn laatste wedstrijd had gefloten bij ons. Svzw begon voorzichtig aan het duel het was beter dan ON maar creëerde weinig mogelijkheden Oranje Nassau kreeg ook wat ruimte en werd soms een beetje ondeugend voor ons doel maar geen goal uiteindelijk.

Maar daar was de 1-0 door de aanvoerder van Svzw die hij maakte voor de   afscheid nemende Bart, Na de aftrap werd later twee-nul door een doelpunt van Marc Kempinga en later werd de wedstrijd met nog een doelpunt bekroond bij Svzw Nu was Thijmen het die scoorde maar helaas de wedstrijd niet kon hervatten dit was in de tweede helft in de eerste helft golfde het op en neer ON gaf zich niet gemakkelijk gewonnen maar bleef bij  2-0 voor ons en later kwam de 3-0 op gegeven ogenblik  floot de scheids voor rust signaal. Na de thee was de tweede helft begonnen er was niet veel veranderd Svzw had meer balbezit dan ON en was beter in de wedstrijd. Maar ON kwam terug op 3-1 doordat Svzw te gemakzuchtig reageerde. Svzw zetten een tand bij en kon ON worden teruggedrongen Het werd nog 4-1 door Onze nieuwe aanwinst Thiemo en toen was wel gebeurd er gebeurde niet veel meer Svzw kreeg wat kansjes maar ON ook Maar dat was het op een  gegeven moment. de scheids floot af en toen  was de zege binnen voor Svzw. Iedereen had een mooie middag en onze jongens hadden nog een leuke verrassing meegekregen , Ze mochten met het eerste meelopen tegen Winterswijk. We waren met het team van de week geworden maar niet iedereen kon , Eric onze aanvoerder was afwezig wegens ziekte en jeroen was met vakantie net als onze toptrainer Jan de VOER

NAMENS SVZW G1 EN LEIDERS EN TRAINER JAN HARTELIJK BEDANKT VOOR HET SUPPORTE  VAN ONZE THUISWEDSTRIJDEN WE ZIJN NIKS ZONDER JULLIE EN WE GAAN  BART EN ALEX ZEKERS  MISSEN MAAR HEBBEN MET MIRANDA EN MAIKEL TWEE FANTASTISCHE MENSEN ERVOOR TERUG  GEKREGEN EN NIET TE VERGETEN IEDEREEN DIE BIJ ONS TEAM BETROKKEN IS HARTELIJK BEDANKT NOGMAALS

Er komt  nog een wedstrijd tegen de dames onder 20 aan komen jullie ons nog een keer aanmoedigen?

Een mooie weekend gewenst en vakantie voor diegene en heel graag tot volgend seizoen waar we hopelijk het nog veel malen beter gaan doen dan dit seizoen want daar willen we naar toe uiteindelijk.

FIJNE VAKANTIE EN WEEKEND EN TOT DAN BIJ DE WEDSTRIJD VAN DE DAMES ONDER 20  BYE BYE