Hoi allemaal, het is lang geleden maar we mogen weer eindelijk tegen reutum. Een leuke tegenstander en na een warming up, begonnnen we aan de eerste helft, we kwamen met geluk op 1-0 voorsprong door een eigen goal van de tegenpartij. Het was spannend beide teams gingen ervoor het werd later 1-1 doordat svzw niet goed de kansen afmaakte. Svzw maakte nog een goal in de eerste helft maar reutum maakt ook een goal het was 2-2 weer, met die stand gingen we rusten en goed alles bespreken.

Na de ranja spelen we de tweede helft, svzw ging op zoek naar de 3-2 en viel ook door een mooie een twee moment wat een ontlading svzw geloof er weer in en later werd weer 3-3 door niet op de goede plek te staan soms maar later in de wedstrijd kwam alles toch nog goed want we maakte de winnende 4-3. En later floot de scheidsrechter af, de opluchting en ontlading was groot bij svzw eindelijk eens een overwinning. Nu lekker genieten van het weekend en volgende week iedereen ons naar de drie punten schreeuwen tegen achilles uit Hengelo want dat hebben we nodig .

Tot dan en maak er mooi gezond weekend van namens Ciro van Dijkhuizen en het hele G-Team van svzw tot volgende week.