Hai alle we mochten weer spelen maar met vies weer de spelers deden een warming up we misten vijf mensen maar hadden genoeg mensen na de warming up begon de wedstrijd svzw begon slap en slordig de esch was effectiever en dan monde uit op een oorwassing in de eerste helft doordat svzw veel pech had en niet goed functioneerde met elkaar toen was het rust na de thee ging de tweede helft beginnen svzw probeerde wat kon werd wat beter en daar viel de 1 en 2 bij svzw de esch scoorden nog twee keer maar de spits van svzw knalde heerlijk doelpunt in de touwen eindstand 7-3 helaas verloren maar in een sportieve wedstrijd met een knvb scheidsrechter snel vergeten en naar een nieuwe wedstrijd voorbereiden tegen concurrent achilles uit Hengelo we zien jullie daar fijn weekend