Svzw g1 is om 9:15 vertrokken naar Oldenzaal voor de return in de bekerpoule knock-out fase tegen de esch g3! Eenmaal aangekomen tegen 10:15 was het snel omkleden en naar het veld toe gaan ,de tegenstander stond al klaar!,eenmaal aangekomen op het veld onder scheidsrechter, mart brand. Begon svzw g1 de wedstrijd meteen met druk op de bal en tegenstander te zetten ,en na 5 minuten beloonde dat ook met 0-1 ,de Esch g3, gaf niet op en probeerde 1 op 1 duels aan te gaan, maar daar wou svzw g1 niet aan meewerken, en probeerde svzw g1 de ruimtes groot te houden ,om zodoende de vrije man te gaan vinden en daaraan de bal in te gaan Passen, de esch g3 ,probeerde het wel maar kreeg er geen grip op ! De 0-2 viel dan ook niet heel veel later ! De 0-3 was ook nog geen paar minuten later door een combinatie aanval van svzw g1 ,en svzw g1 wisselde door, omdat het kon qua stand, ook de keepers konden elkaar afwisselen ,de esch g3 kreeg wel kansen ook vanaf rechts ,helaas zonder resultaat!de 0-4 was een beauty ,svzw g1 peerden de bal naar de aanvallende middenvelder ,en die schoot vanaf het middenveld de bal in het doel achter de doelman in het doel 0-4 ,scheidsrechter Mart Brand ,vond het een sportieve en leuke wedstrijd om te mogen fluiten ,toch kwam de esch g3 terug op 1-4 via een binnenkant paal moment naar de andere paal,typisch een var momentje!maar het doelpunt telde !na 20 minuten wisselde de leider van svzw g1 continue door ,met 1-4 rusten beiden ploegen ook!

Na het 15 minuten rust pauze ging svzw g1en de Esch g3 op dezelfde tour verder ,in de 1ste helft was het ook al wel duidelijk ,dat beide ploegen ook een fijne ,gecomuniceerde ,en oprechte scheidsrechter hadden ,in de 2e helft kwam svzw g1 toch op 1-5 door ballen die van links naar midden toegangen en de esch g3 terugverdedigde met zon 6 man,wist svzw g1 toch het doel te treffen ,de esch g3 probeerde wat ze konden doen ,vaak kwamen ze tot aan de doelman van svzw g1 ,maar die wist wel raad met het spelbeeld van de esch g3 ,de 1-6 kwam via een aanval vanuit de rechterkant op de kaal ,en de spits schoot hem in 2e instantie binnen !scheidsrechter mart brand, heeft uit respect gevraagd of svzw g1 mee wilde werken ,om iemand die binnen het elftal van de esch g3 mocht scoren tegen svzw g1 ,qua stand was het geen probleem ,en svzw g1 stemde ermee in !toch werd het nog 1-7 svzw g1 kwam aan de bal door onderschepping en via een afstandschot werd het 1-7 ,niet heel veel later onderschepte svzw g1 de bal weer vanaf het middenveld en werd het ook nog 1-8 !het toetje was een penalty voor de esch g3 ,die de beloofde jongen via scheidsrechter mart brand ,en svzw g1 ,meekreeg ,en die schoot raak 2-8 daaropna floot scheidsrechter mart brand ook meteen af !een sportieve maar vooral ook leuke wedstrijd zonder schoppen ,schelden etcetera……eveneens vond scheidsrechter Mart Brand dat !namens svzw g1 ook de complimenten naar schreidsrechter Mart Brand! die alom een sportieve en leuke wedstrijd heeft gefloten.

Svzw g1 is door in de beker ,en de esch g3 zal zich gaan richten op de competitie ,svzw g1 heeft nu 2 weken rust en zal daarna de competitie gaan starten ,in een thuiswedstrijd op 24 september tegen kampioen achilles g1!

Svzw g1 heeft verder op uitstek de wedstrijd geëindigd met 9 man van de esch g3 tegen 7 van svzw g1 !