Svzw g1 is om 9:45 uur vertrokken van sportpark svzw met een bus en 1 auto richting het t’harde g1. Eenmaal aangekomen bij t’harde g1, zag de staf meegelifte mensen en spelers een mooie, unieke, maar vooral oude vereniging, eenmaal aangekomen, netjes, met respect, goeie behandeling, kwam het g-team van svzw in een hele oude kleedkamer, nog niet gerenoveerd, dus echte jaren 80, jaren 90 kleedkamers.

Om 11:30 uur begon svzw g1 aan de wedstrijd tegen t’harde, maar al snel werd duidelijk, dat svzw g1, de trainer en leiders erachter kwamen dat ze met een 1ste klasse team in hun district rondom Zwolle bovenin meedoen! De 1ste helft werd svzw g1 door opbouwend te voetballen, soms wat ruimte weggeven, en fysieke duels, net steeds een stapje te laat afgetroefd. Daarnaast speelde t’harde g1 het heel slim uit, en stond het tegen het einde van de 1ste helft 8-0 voor ’t’harde g1.

Na de theepauze ging svzw g1 verder, maar speelde het wel beter dan in de 1ste helft, hiernamate ook doordat t’harde g1 al een wedstrijd in de benen heeft gehad, svzw g1 kreeg nog kansen maakten ze er nog 2 bij maar verloren uiteindelijk terecht met 14-2. Svzw g1 was leeggespeeld, maar moest het uiteindelijk terecht afleggen tegen t’harde g1. Svzw g1 zal zijn wonden moeten likken en aanstaande zaterdag in de thuiswedstrijd om 10:30 uur tegen fc Winterswijk g1 de schouders eronder moeten zetten.

Groeten, Bart Westera