Hai supporters we mochten op een zonnig lage veld aantreden tegen nummero drie Reutum aantreden. Svzw misten twee belangrijke spelers en moest het doen met  de spelers die het had. Na de warming up begon de wedstrijd onder toezicht van scheidsrechter Jan Bosch die overig zijn laatste wedstrijd floot. Svzw begon voorzichtig aan het duel er werd geprobeerd Reutum zo moeilijk mogelijk te maken en ging aardig en Svzw kwam op voorsprong door goed combinatie voetbal.

Maar Reutum werd intussen gevaarlijk en drukte Svzw terug en moest later de gelijkmaker slikken. Later werd het erger Reutum maakte 1-2 en Svzw baalde er  flink van  en verder ging het aardig op en neer maar bleef erbij en de scheids floot voor de rust.

Na  Het  verfrissende water begon de tweede helft Svzw begon nog goed maar Reutum was effectief in de afwerking en zo stond Svzw op een flinke achterstand! Svzw kwam nog terug op doelpunten 2 en een derde doelpunt. Het had zelfs kansen op 4 en 5 maar gingen over of naast. Op gegeven moment floot de scheids af en was Svzw weer verslagen door een  en effectief en beter  Reutum. De teleurstelling was voelbaar ook voor trainer Jan de VOER maar het zat vandaag er  gewoon niet in voor Svzw overigens hebben we wel genoten van het weer in Wierden. Gelukkig staan we nog vierde doordat de koploper Neo onze concurent Vogido met liefst!!!  10-1 versloeg waardoor wij op de vierde plek bleven staan ondanks dat nog onze  belager Achilles won vandaag we bleven vierde. Volgende week geen wedstrijd op 25 mei spelen we onze laatste competitiewedstrijd tegen hekkensluiter ON uut Almelo eerst komt onze jaarlijkse wedstrijd tegen de dames onder 20 nog aan  graag mooi weekend gewenst en graag tot bij onze volgende thuiswedstrijd !!!

MET VRIENDELIJKE GROET CIRO VAN DIJKHUIZEN ALIAS TADIC EN DE BOYS LEIDERS EN ONZE TOP DAME MIRANDA EN JAN DE VOER DE TRAINER