Na een aantal jaren zonder 3e selectieteam heeft SVZW dat afgelopen seizoen wel! Het “nieuwe” 3e begon dit jaar met een krappe selectie, maar daar kwamen al snel wat oude rotten bij van het helaas opgeheven 4e elftal. Het was even wennen, maar uiteindelijk is er een enorme prestatie neergezet, want het derde is periodekampioen geworden!

Na een zware strijd met Helios 2 is het SVZW 3 gelukt om de laatste periode te winnen en trainer Martijn Temmink vind het dan ook een fantastische prestatie en verdient het 3e een eervolle vermelding op svzw.nl.

SVZW 3 won maar liefst 8 van haar laatste 10 wedstrijden en scoorde daarin maar liefst 50 keer, wat neerkomt op een gemiddelde van 5 doelpunten per wedstrijd. Het team, bestaande uit een mix van spelers die overkwamen van de A-jeugd, spelers die af zijn gevallen bij het 2e en zoals eerder gezegd een aantal ervaren voetballers , groeide naar elkaar toe en verbaasde vriend en vijand na de winterstop met aanvallend voetbal, veel doelpunten en ouderwets voetbalplezier.

Onderstaand een teamfoto met de toppers van SVZW 3 en natuurlijk het bewijs; de stand in de 2e periode.