Hai supporters we mogen weer voetballen en een belangrijke wedstrijd tegen Vogido de nummer vijf van de competitie. Svzw wist dat er nu eens gewonnen moest worden. Om 9:45gingen met ze alle naar Enschede om naar Vogido te gaan. Eenmaal aangekomen kleden we ons om en begonnen we aan de warming up. Na de warming up begonnnen we aan de wedstrijd onder toeziend oog van onze scheids Bart Davina. Svzw begon sterk aan de wedstrijd na een minuut scoorde de spits van ons zijn tweede doelpunt van het seizoen de ontlading kwam eruit. Toen werd later 2-0 doordat Vogido zat te slapen achterin. En werd nog mooier voor Svzw Het werd nog 3-0 en Vogido leek lamgeslagen daardoor en floot de scheids voor rust.

Na wat verkoelde energie gingen aan de tweede helft beginnen. Vogido ging anders spelen en maakte ook de aansluitingstreffer en daarna nog een en maakte een van ons een eigen goal Svzw werd erg bezorgd wat gebeurt hier dachten we maar we liet ook zelf gebeuren wat Totaal nodig was. Svzw zette aan om een nieuwe nederlaag te voorkomen en daar was Tijmen voor de genadeklap 5-3!!

Na fluitsignaal was Svzw dolgelukkig en opgelucht Na dat we  eindelijk weer eens drie punten mochten meenemen naar Wierden.

Volgende week geen wedstrijd ivm Koningsdag maar  we zien jullie graag met veel supporters tegen Achilles op 4 MEI