Klik hier voor alle foto’s.

Zaterdag 27 juni 2020 stond in het teken van de seizoensafsluiting van de mini’s, de JO8, de JO9, de JO10, de JO11 en de MO11. Johan den Hartog en Rick Steen hebben hiervoor een super leuk event opgezet. Op het hoofdveld stonden een stormbaan, levend tafelvoetbal, een snelheidsmeter en een voetbaldartspel.

Van 10:00 tot 12:00 uur trapten de mini’s de dag af. Zij werden in groepjes ingedeeld die om de beurt deelnamen aan het levend tafelvoetbal, de snelheidsmeter, het voetbaldartspelen de stormbaan.

Vervolgens was het de beurt aan de JO8, de JO9, de JO10 ,de JO- en MO11. Dit telkens in tijdsloten van twee uur zodat we het overzicht en de corona maatregelen goed konden waarborgen. Tot en met de laatste groep van 16:00 tot 18:00 uur zijn de weergoden ons goed gezind geweest. Na een warme week was het deze zaterdag fantastisch weer waarbij alsnog de 27 graden wel even werd aangetikt. Maar het koudewater uit de sproeier, net als de vele liters ranja, zorgden voor een aangename verfrissing.

Net als op een feestje gingen de kinderen ook hier niet met een lege maag naar huis. Iedere groep heeft afgesloten met een heerlijke bak patat dat gezellig buiten aan de picknicktafels opgegeten kon worden. 

Wij kijken terug op een super geslaagde dag. Rick en Johan, bedankt voor het idee en de organisatie! En zeker ook bedankt, alle begeleiders en coronacoördinatoren. Zonder jullie was dit ook niet mogelijk geweest. Bedankt!

Wij wensen iedereen een mooie zomer, blijf gezond en tot na de vakantie.

Het (jeugd) bestuur SVZW