Oranje Nassau G1, de perfecte tegenstander om chagrijn en irritatie – na twee weken – weg te vagen, na verdiende zegen in Wierden.

Hai supporters we mochten op een zonnig Sportpark een wedstrijd weer spelen tegen Oranje Nassau G1 uit Almelo. We wilden  van de laatste plek af en stond er dus iets op het spel. Na de warming up begon de wedstrijd onder toeziend oog van de supporters. Svzw begon voortvarend aan de wedstrijd er werd overgespeeld en lekker gevoetbald de 1-0 kwam uit een loepzuivere corner en Eric Veldhuis kopte hem prachtig in wat een blijdschap bij het team. Later viel de tweede na een assist van Bram en goed tikje van onze goaltjesdief Ciro Van Dijkhuizen. Oranje Nassau kwam er  niet uut en liet de bal aan Svzw en die maakte 3-0 namens een mooie goal van Floris Ottema. Na deze stand was rust en konden de teams de tactiek bespreken.

Na de thee gingen we aan de tweede helft beginnen. SVZW was de bovenliggende partij en ging vrolijk verder met goede spel en dat monde op 4-0 van van de broertjes Jansen  en de  5-0,  Oranje Nassau kreeg wat kansen maar haalde op niks uit in de tweede helft keepte Bram voor onze Jarek overigens Jarek zelf in de eerste helft.

Svzw probeerde nog te scoren maar dat  had wat pech,  Maar eigenlijk wist Svzw dat de zege binnen was en na het  fluitsignaal barste de vrolijkheid los en de in de kleedkamer. Svzw kon eindelijk weer lachen na deze zege  en gaat zich nu volop  focussen op het  heracles G team. We proberen ze hun eerste Nederlaag te geven ha ha

SUPPORTERS HARTELIJK DANK VOOR DE STEUN EN DEZE ZEGE IS VOOR JULLIE VOLGENDE WEEK OM 7 UUR BIJ ERVE ASITO GRAAG MOOI WEEKEND EN TOT DAN!!!!!

MET VRIENDELIJKE GROETEN CIRO VAN DIJKHUIZEN EN DE BOYS EN LEIDERS VAN SVZW  G1 EN TRAINER JAN DE VOER.