In samenwerking met JUMBO Brinkman Wierden zal SVZW een spaaractie voor voetbalplaatjes van onze eigen spelende leden organiseren. In de loop van november 2022 kunnen de plaatjes worden gespaard bij de boodschappen bij JUMBO Brinkman in Wierden.

Zaterdag 29 oktober en zaterdag 5 november 2022 gaan we beginnen met het maken van de foto’s voor de voetbalplaatjes actie van de JUMBO Brinkman Wierden. De jeugdteams vanaf de mini’s tot en met de JO19/MO20 komen zowel individueel op de foto als met het team. Van de seniorenteams wordt alleen een teamfoto gemaakt.

De tijd die we hebben is kort en alleen deze twee data zijn beschikbaar. Graag het verzoek aan iedereen om hiermee rekening te houden en ruim op tijd klaar te staan in wedstijdkleding. Het gehele fotomoment duurt ongeveer 15 minuten. Voor enkel de teamfoto’s zal dit korter zijn.

Alleen de spelers die nu ingeschreven staan bij SVZW gaan op de foto. Dus voor de meidenteams worden alleen de SVZW leden verwacht. Ook de trainers en leiders gaan op de foto.

Voor de jongere teams haalt en brengt de trainer/leider de kinderen van en naar de pannakooi waar de ouders/verzorgers de kinderen kunnen opwachten.

Zaterdag 29 oktober en 5 november 2022 gaan we 08.30 uur van start. Als eerst wordt de teamfoto gemaakt buiten bij het materiaalhok, dus daar op tijd verzamelen! Vervolgens worden binnen de individuele foto’s gemaakt.

Indien u wenst dat uw kind in verband met de AVG of andere reden niet op de foto komt, kan dit worden aangegeven bij de leider/trainer.

Wij bedanken iedereen alvast voor de medewerking!