Als u nieuws, uitslagen enzovoort wilt weten kunt u terecht op websites, facebook, Instagram of twitter

Als eerste natuurlijk de website van SVZW. Daar kunt u het actuele wedstrijdprogramma en de uitslagen van alle teams vinden. Hier kunt u ook terecht voor voorbeschouwingen, wedstrijdverslagen en fotoreportages. Ook nieuws vanuit het bestuur staat hier. SVZW heeft ook een eigen facebook en Instagram pagina. Via twitter kunt u ook nieuws over SVZW volgen. Diverse SVZW teams hebben ook hun eigen pagina op facebook en Instagram.

Wilt u de uitslagen en de stand in de competitie van alle SVZW teams weten, dan kunt u het beste naar www.voetbal.nl gaan. Dit is de website van de KNVB.  

Vanuit SVZW worden er berichten over eerste elftal gestuurd naar diverse websites en kranten.

www.voetbalnederland.nl is een site waarop alle voetbalcompetities voor standaard elftallen worden bijgehouden. Ook ziet u hier de topscoorders ranglijsten per competitie en ook per club. In geval van SVZW kiest u voor oost op de hoofdpagina en 1e klasse D zaterdag.  Heel veel clubs hebben een correspondent die ervoor zorgt dat er voorbeschouwingen en wedstrijdverslagen op deze site worden geplaatst. Van deze site is ook een app beschikbaar. Op wedstrijddagen kunt u via deze app tussen en eindstanden van alle wedstrijden zien.

www.sportintwente.nl is de website voor de breedtesport in regio Twente. Op deze website staat veel voetbalnieuws, maar er is ook heel veel aandacht voor andere sporten.

Natuurlijk is ook de mogelijkheid om nieuws over SVZW te lezen via diverse kranten en de websites van die kranten. TC Tubantia, De Wiezer en Hart van Wierden publiceren regelmatig over SVZW.

Er valt dus voldoende te lezen over SVZW. Het zou wel mooi zijn wanneer meer teams een bijdrage gaan sturen naar de website van SVZW. Daardoor zou er nog meer nieuws op de club website komen te staan. 

Gerrit Koers