Geachte leden van SVZW,

Gerben Nijeboer heeft vanaf 2021 de rol van voorzitter binnen het jeugdbestuur vervult en vanuit die functie ook zitting genomen in het hoofd bestuur. Gerben heeft helaas te kennen gegeven te moeten stoppen wegens privéomstandigheden als Jeugdvoorzitter.

Aan het woord Gerben Nijeboer;

Ik ben iedereen enorm dankbaar voor het vertrouwen en de ervaringen die ik als voorzitter van het jeugdbestuur heb opgedaan. In deze periode als jeugdvoorzitter hebben wij samen als jeugdbestuur weer mooie stappen richting de toekomst gezet.

In een zoektocht naar een nieuwe jeugdvoorzitter ben ik verheugd jullie te kunnen berichten dat Benjamin Roos zich bereid heeft gevoeld om mij op te volgen. In Benjamin vindt SVZW een waardig voorzitter van het Jeugdbestuur. Ik wens Benjamin hierbij nogmaals heel veel succes en een mooie tijd als voorzitter!

Ik blijf verbonden aan deze mooie verenging door onze zoon die in de JO12-1 speelt, hierdoor zullen wij elkaar vast nog eens treffen op het sportpark.

Nogmaals bedankt voor de samenwerking en de mooie gesprekken.

Hierbij stelt Benjamin Roos zich aan u voor:

Geachte leden van SVZW,

Allereest wil ik Gerben bedanken voor zijn periode in het bestuur en de jeugdcommissie van SVZW. Daarnaast voel ik me vereerd dat ik deze functie mag invullen en samen met de andere bestuursleden, leden en vrijwilligers een bijdrage mag leveren aan SVZW.

Ik ben al betrokken als elftalbegeleider bij SVZW en jullie kunnen mij kennen als vader van Thomas en Julius die op dit moment met heel veel plezier in de JO10-1 en JO12-1 spelen. In mijn professionele leven sta ik bekend als iemand die graag dingen mogelijk maakt. Het verbinden van structuren, teams en zorg ervoor dat ideeën gevormd kunnen worden en samenwerkingen ontstaan. Eigenschappen die mogelijk ook van pas komen in het jeugdbestuur

Er ligt een mooie en vooral bijzonder tijd voor ons met de samenwerking rondom het meisjesvoetbal met onze buren, de ambitie met eigen jeugd en natuurlijk het 75-jarig bestaan.

De komende tijd zal ik gebruiken om zoveel mogelijk met iedereen, bestuur, coördinatoren, leiders, trainers, spelers, en ouders kennis te maken en dankzij deze gesprekken vorm te geven aan het jeugdbeleid bij SVZW.

Heb je nu al hele belangrijke zaken of vragen neem gerust contact met me op via jeugdvoorzitter@svzw.nl en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Tot snel!