Geachte leden van SVZW,

Rik Dekkers heeft vanaf het seizoen 2017/2018  de rol van voorzitter binnen het jeugdbestuur

vervult. Rik heeft te kennen gegeven te stoppen als Jeugdvoorzitter wegens de benoeming om in het bestuur van SVZW de functie van commerciële zaken te gaan vervullen. 

Aan het woord Rik Dekkers; 

Ik ben iedereen dankbaar voor het vertrouwen in mij en de leerzame tijd die ik als voorzitter van het jeugdbestuur heb opgedaan. In deze jaren als jeugdvoorzitter hebben wij samen als jeugdbestuur weer mooie stappen richting de toekomst gezet.  

In een zoektocht naar een nieuwe jeugdvoorzitter ben ik verheugd jullie te kunnen berichten dat Gerben Nijeboer zich bereid heeft gevoeld om mij op te volgen. In Gerben vindt SVZW een waardig voorzitter van het Jeugdbestuur.  Ik wens Gerben hierbij nogmaals heel veel succes en een mooie tijd als voorzitter!

Ik voel het opnieuw als een eer dat ik gevraagd ben om commerciële zaken binnen SVZW op te gaan pakken als opvolger van Erik Schapink. In die hoedanigheid kan ik mij blijven inzetten voor onze mooie vereniging. Als leider van het team waarbinnen onze zoon speelt,  en onze dochter die ook voetbalt, zullen wij elkaar vast nog op het sportpark treffen in de toekomst.

Hierbij stelt Gerben Nijeboer zich aan u voor

Geachte leden van SVZW,

Voor alle leden die mij nog niet kennen, mijn naam is Gerben Nijeboer. 

Ik ben 41 jaar jong, getrouwd met Jessy en samen hebben we een zoon, Joep. 

Joep speelt momenteel in de JO10-2, tevens het team waar ik leider van mag zijn. Zelf ben ik geboren en getogen in Wierden en heb ik in een grijs verleden nog gevoetbald bij SVZW. Destijds lagen mijn interesses helaas meer bij het vinden van een klavertje vier dan bij de bal.

In het dagelijks leven ben ik fulltime werkzaam bij Müller Fresh Food Logistics te Holten, een logistiek dienstverlener gericht op warehousing, transport en distributie van geconditioneerde levensmiddelen.

Als commercieel manager ben ik verantwoordelijk voor customer service, order entry en verkoop.

Ik zie het als een enorme eer om per heden de nieuwe jeugdvoorzitter van SVZW te mogen zijn. Ik wil Rik Dekkers namens het jeugdbestuur bedanken voor zijn gepassioneerde inzet van de afgelopen jaren. Gelukkig blijft Rik behouden als vrijwilliger binnen de club echter in een andere rol. 

Mocht je vragen, ideeën of opmerkingen hebben over het jeugdbeleid van onze vereniging spreek mij of andere jeugdbestuursleden dan gerust aan.

Met vriendelijke groet,

Gerben Nijeboer