Geachte leden van SVZW,

Met trots kunnen we mededelen dat wij Patrick Bakhuis met ingang van vandaag officieel hebben aangesteld als nieuwe HO (Hoofd Opleidingen) van SVZW.

Met Patrick hebben we een jonge, enthousiaste en reeds ervaren voetbalprofessional weten vast te leggen. Het doel is om het voetbalbeleid verder inhoud te geven en de trainers te ondersteunen in zijn of haar ontwikkeling. Wij kijken er erg naar uit om samen met Patrick de volgende stap te zetten in de ontwikkeling van onze jeugdopleiding.

Hierbij stelt Patrick zich aan u voor:

Mijn naam is Patrick Bakhuis, 28 jaar, woonachtig in Almelo en compleet voetbal-GEK.
Het is alweer 5 ½ seizoen geleden dat ik vertrok bij SVZW nadat ik 3 seizoenen actief ben geweest in de jeugdopleiding van deze mooie club. Ik heb in die 3 seizoenen de JO13-1, JO15-1 en de JO17-1 in combinatie met JO11-1 mogen trainen en coachen.
En nu ben ik terug in de rol als Hoofd Opleiding en mag ik vanuit die rol een bijdrage leveren aan de jeugdopleiding van SVZW. Daar ben ik trots op en is een ontzettend gave uitdaging om aan te gaan.
Dus de komende tijd met veel enthousiasme aanwezig om kennis te maken en te kijken naar de gedreven trainers en de enthousiaste voetballers en voetbalsters binnen de vereniging.

Laten we hopen met elkaar dat we snel weer kunnen genieten met zijn allen van dit geweldige en leuke spelletje met een bal!

Met sportieve groet,
Patrick Bakhuis
Hoofd Opleidingen SVZW

Wij wensen Patrick veel plezier en succes bij onze mooie vereniging.

Bestuur SVZW