Het afgelopen seizoen was SVZW DA1 actief binnen onze club. Met als slot resultaat het winnen van de KNVB beker, stond de kroon op een succesvol seizoen 2022-2023.

Het afgelopen seizoen is begeleid door het trainers-duo Nicole Haverkate en Herald Landeweerd. Na dit slotoffensief heeft Herald Landeweerd aangegeven een stap terug te willen doen.

In navolging vanwege de samenwerking met Juventa ’12 in het kader van het damesvoetbal, is de oprichting van SVO Wierden (Samenwerkende Vrouwen Opleiding Wierden) een feit geworden. Deze structuur brengt vele voordelen voor beide voetbalclubs.

Vanwege de technische staf samenstelling, is tevens vooruit gekeken naar een nieuwe trainer/trainster. Als bestuur van het damesvoetbal, zijn we blij om te mogen melden dat Nicole Haverkate daarmee haar contract heeft verlengd. Zij zal seizoen 2023-2024 uitkomen als hoofdtrainer van SVO Wierden VR1.

Inmiddels hebben de gesprekken plaatsgevonden met het bestuur en de speelsters uit VR1, waarna is besloten komend seizoen uit te komen in de 3e klasse.

Meer informatie over de samenwerking betreft SVO Wierden lees je hier: www.svzw.nl/samenwerking-meiden-vrouwenvoetbal-svzw-en-juventa12-svo-wierden/

Als bestuur vanuit SVZW en SVO Wierden wensen wij daarom Nicole en alle speelsters uit de selectie van VR1 veel succes in het komende seizoen!