Kleine blessures en de afgelopen wedstrijd tegen Heracles, nekken SVZW G1, na teleurstellend en verdrietig pak slaag in Enschede.

Hai supporters onze wedstrijd tegen Rigtersbleek G2 stond op programma. Om een uur begon de wedstrijd na een korte warming up. Rigtersbleek begon veel beter aan de wedstrijd dan het gehavende Svzw dat nog de wedstrijd tegen Heracles in de benen had. Maar het was Svzw die een grote kans kreeg maar helaas kwam hij op de lat. Het veld was slecht overigens de scheids was ook niet echt wat je zegt leuk en dus had Svzw G1 niet hun dag, maar kreeg het wat kansen in de eerste helft, maar Rigtersbleek was slimmer en effectiever en maakte daar gebruik van. Het was ook niet gek dat we de rust ingingen met een 3-0 achterstand.

Na de rust beginnen we aan de tweede helft. Svzw deed wat kon maar was niet opgewassen tegen de koploper Rigtersbleek. Tot overmaat van ramp epte de motivatie en focus weg en had Svzw eigenlijk geen zin meer in. Rigtersbleek ging door met scoren en het chagrijn was zichtbaar bij ons. We waren blij toen de scheids affloot.
Gefrustreerd en met spierpijn en klachten gingen we weer terug naar Wierden. De drie weken rust komen als geroepen voor Svzw G1 en dan is Neo de tegenstander hopelijk is dan veel beter en zijn wij vooral beter.

Voor nu een mooi weekend en tot graag bij Neo!!!!

MET VRIENDELIJKE GROETEN CIRO VAN DIJKHUIZEN EN DE BOYS EN LEIDERS EN TRAINER JAN VAN G1