Hierbij de laatst wijziging voor zaterdag!

Het is de Sawe gelukt om de kleedkamers A t/m J vrij te geven.

Er is alleen 1 nadeel, dit heeft meer betrekking tot de corona voorzorgsmaatregelen. ALLEEN de buitenste douches kunnen en mogen gebruikt worden, helaas zijn het er dan 2.

Ga dus niet met zijn allen de kleedkamer in, maar wacht buiten, op afstand tot er weer ruimte in de kleedkamer en douches zijn. De Sawe zal ook afplakken, daar waar niet gedoucht mag worden!

Kleedkamers 1, 2 en O en P zullen na elkaar gebruikt worden, vraag de tegenstanders of ze hier pas gaan douchen, nadat het volgende team eruit is. Doorgaans moet dit lukken, omdat de warming-up dan al is begonnen, na de warming-up kunnen de teams niet weer terug de kleedkamer in, aangezien de teams die ervoor gespeeld hebben zich dan aan het douchen zijn.

Dan een ander punt. Willen jullie je eigen kleedkamer EN die van de tegenstander na elke wedstrijd en training controleren of deze schoon gemaakt is en netjes is achter gelaten?  Elke kleedkamer is voorzien van een bezem en een trekker en het is een kleine moeite om deze dan ook schoon achter te laten lijkt me.

Allen een heel fijn, plezierig en sportief weekend gewenst.

Met vriendelijke groet,

René Roosink

Wedstrijdsecretaris SVZW