Voor zover u nog niet bekend vaart in het kielzog van ons vlaggenschip SVZW 1 een mooi schip mee genaamd SVZW JO 19-1. SVZW 1 speelt zaterdag a.s. een uitwedstrijd in Kampen maar u als echte voetballiefhebber hoeft zich niet te vervelen. Er staat namelijk een mooie pot voetbal te wachten om 15.00 uur. Onze JO 19-1 (voor de ouderen onder ons: A1) speelt zijn kampioenswedstrijd tegen de jongens van DETO JO 19-1. Bij een gelijkspel of winst is JO 19-1 verzekerd van het kampioenschap in de Hoofdklasse en volgt er op 11 juni a.s. een beslissingswedstrijd op neutraal terrein tegen een kampioen van een andere hoofdklasse (thans nog niet bekend) waarbij PROMOTIE naar de 4e divisie op het spel staat.

De trainers Fred en Jeff Bovelander en assistent Marco Aaltink hebben samen met de begeleiding Jan Willem Klaas, Marcel Jager en Hans Jansen een mooi geheel gesmeed van dit team. Dat is (voetballend) te zien binnen het veld, maar ook zekers buiten het veld (de derde helft en andere activiteiten). Komt u onze jongens aanmoedigen?

Buiten deze wedstrijd om wordt er door de supportersvereniging vanaf 16.00 een feest (SPRINGBREAK) georganiseerd met DJ G&D. We hopen er samen met de jongens, begeleiding, ouders en u een mooi feest van te maken.