SVZW heeft voor aankomend seizoen Jasper Groothuis aangetrokken. De snelle buitenspeler, die op beide flanken uit de voeten kan, komt over van Excelsior ’31 uit Rijssen. Hieronder stelt de nieuwste aanwinst van de Zwaluwen zich aan u voor.

  1. Zou je een stukje over jezelf willen vertellen? (Naam, woonplaats en hobby’s buiten het voetbal)

Mijn naam is Jasper Groothuis, ik ben 25 jaar en woon in Goor. Ik studeer aan het Saxion in Deventer en volg daar de PABO. In mijn vrije tijd ga ik graag tennissen, mountainbiken of padellen. Een potje FIFA wil ik ook nog wel eens doen.

2. Hoe ben je bij SVZW terecht gekomen?

Via een oud teamgenoot, Stefan Maat. We spreken elkaar nog wel eens en zo hadden we het laatst over de voetbal. Hierna is het snel gegaan.

3. Wat was je eerste indruk van de club?

Mijn eerste indruk van SVZW was erg positief, een mooie accommodatie en een goed kunstgrasveld.

4. Wat zijn jouw ambities binnen SVZW?

Mijn persoonlijke ambitie is om bij SVZW iedere week te kunnen spelen en belangrijk te zijn voor het team. Daarnaast wil SVZW graag naar de hoofdklasse en dit lijkt mij een mooi doel om na te streven.

5. Wat is kenmerkend voor jou als voetballer?

Ik ben een aanvallend ingestelde speler die op beide flanken goed uit de voeten kan. Ik ben snel en heb een goede traptechniek.

Namens SVZW willen we Jasper van harte welkom heten en ontzettend veel plezier en succes wensen bij onze mooie club!

Jasper Groothuis in actie namens Excelsior ’31 tegen SVZW