Heugelijk nieuws vanuit SVZW.
Met ingang van het seizoen ’23-’24 hebben ING en SVZW een nieuw sponsorcontract met elkaar mogen ondertekenen voor de duur van drie jaar.

Ontwikkeling vrouwenvoetbal

ING steunt als bank reeds vele jaren het amateurvoetbal in Nederland. De laatste jaren is daarbij de focus gelegd op de ontwikkeling van de het vrouwenvoetbal in het bijzonder. Als initiatiefnemer is SVZW samen met Juventa’12 is natuurlijk vorig jaar de start gemaakt met de SVO (samenwerkende vrouwen organisatie) Wierden.

‘ING gelooft in de kracht van diversiteit en inclusie in de samenleving. Iedereen die dat wil, moet kunnen voetballen’

Niemand buitenspel

Niet alleen zet ING met vrouwenvoetbal een punt van aandacht in, ook de actuele situatie van toegankelijkheid voor kinderen in gezinnen die het minder breed of financieel moeilijk hebben, is voor SVZW een bekend item.
Binnen de club kunnen we deze vragen oppakken en ondersteunen, middels de samenwerking welke ING aanbiedt.
Ken je iemand in je omgeving in zo’n situatie? Ga dan naar https://geldfit.nl/gids/voetbal/ en bekijk de mogelijkheden.

Het nieuwe sponsorcontract geeft voor de komende tijd zichtbaarheid aan het feit dat ING aanwezig is binnen SVZW. Voor de nieuwe teamkleding uitgifte zul je ING daarom in de jeugd gaan terugzien. Als SVZW zijn we natuurlijk erg blij met deze samenwerking.

Afgelopen 16 december tijdens de thuiswedstrijd tegen WHC, werd de deal nogmaals officieel bevestigd met het bezoek van ING. Op de foto v.l.n.r. Alex Postma (voorzitter SVZW), Steven Bloemen (adviseur zakelijk ING) en Erwin Langenhof (bestuurslid communicatie SVZW).

Achtergrond informatie

Samenwerking ING: https://nieuws.ing.nl/nl-NL/224706-ing-gaat-625-amateurvoetbalclubs-ondersteunen
+
Niemand buitenspel: https://www.ing.nl/de-ing/sponsoring/voetbal-voor-iedereen

We bedanken ING met de bijdrage voor de komende seizoenen.
Op naar een sportieve toekomst samen met ING!