De wegen van SVZW en hoofdtrainer Joram Hendriks scheiden na afloop van het huidige seizoen. De oefenmeester uit Zwolle heeft de technische commissie aangegeven op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging.

Joram Hendriks startte in het seizoen 2021/2022 bij SVZW, en met zijn vooruitstrevende en ambitieuze manier van werken heeft de selectie grote stappen gemaakt omtrent teamorganisatie, spelopvatting en innovatie.

Met Joram zal ook assistent-trainer Roy Agten SVZW aan het einde van het seizoen verlaten.

De TC respecteert de keuze van Joram en Roy, maar is teleurgesteld omdat de wens was om nog een seizoen door te gaan.

Dat wij nu al duidelijkheid hebben omtrent de positie van de trainer voor volgend seizoen geeft ons voldoende tijd om een opvolger te vinden. Die procedure zijn wij reeds gestart en zien wij met vertrouwen tegemoet.

Joram Hendriks;’’ De energie die ik vanaf dag 1 in de ontwikkeling van de club en het team heb gestopt, zal ik met bezieling tot de laatste dag van dit seizoen blijven geven. Strijdbaar tot de laatste dag wil ik samen onze doelen behalen’’.

Wij bedanken Joram en Roy voor hun periode als trainers van SVZW en wensen hen voor het verdere verloop van hun carrière sportief succes.

TC SVZW