Aankomende zaterdag, 15 juni, spelen BWO en Hellendoorn de finale om een plek in de tweede klasse in het komende seizoen. .De wedstrijd zal gespeeld worden op sportpark ’t Lage Veld op het hoofdveld van SVZW. Aftrap is om 14:30uur.

Deze wedstrijd verdiend het om door veel mensen te worden bekeken. Kom allemaal naar Wierden, de prijs van het kaartje kan geen bezwaar zijn, want de entree is namelijk GRATIS!!!

Inmiddels is wel duidelijk dat beiden teams zullen ondersteund worden door een mooie schare eigen supporters, want er komen volle supportersbussen uit Hengelo en Hellendoorn naar Wierden.

Het clubhuis van SVZW is geopend, daar kan iedereen terecht voor het kopen van een consumptie.

BWO kwam het afgelopen seizoen uit in in de 2e klasse I en eindigde op de 10e plaats met 34 punten uit 26 wedstrijden. Bij winst in de finale handhaaft BWO zich in de 2e klasse.

Hellendoorn kwam uit in de 3e klasse D. Zij eindigden op de tweede plaats met 49 punten uit 24 wedstrijden. Als winnaar van de 2e periode mag Hellendoorn mee doen aan de nacompetitie. Wint Hellendoorn de finale in Wierden dan promoveren zij naar de 2e klasse.

Iedereen van harte welkom op Sportpark “Het Lage Veld” in Wierden.