Field of Talent

Hey, leuk dat je op deze website kijkt!

Zaterdag 30 maart gaat er iets heel gaaf gebeuren. Heracles Almelo organiseert samen met SVZW een voorronde van het eSports/voetbal toernooi ‘Field of Talent’ en JIJ kunt daar aan mee doen!!

Wat is het?
Bryan Hessing speelt FIFA 19 namens de eSports afdeling van Heracles Almelo. Maar iedereen weet; als je goed bent in FIFA, ben je niet persé ook goed in écht voetbal. Daarom wordt er een toernooi georganiseerd waar de winnaar goed moet zijn in beide! Dus: je speelt een deel FIFA 19 én gaat daarna het veld op om skill games te doen; net als bij FIFA, maar dan in het echt!

In totaal zijn er 4 winnaars per leeftijdscategorie: FIFA winnaar, Skill game winnaar, Overall winnaar en Fairplay winnaar. Deze winnaars mogen door naar de finale in het Polman stadion in Juni.

Waar en wanneer?
Zaterdag 30 maart van 12.00-18.00 uur op het hoofdveld en in de kantine van SVZW. Verdere info volgt na opgave.

Voor wie?
In principe is het voor leden van SVZW, maar als niet-lid kun je je ook opgeven; je komt dan op de reservelijst en mag meedoen wanneer we niet voldoende animo vanuit SVZW hebben.

Er wordt gestreden in 2 leeftijdsgroepen:

Opgeven!
Geef je op door onderstaand formulier in te vullen. Aan de dag zijn geen kosten verbonden. LET OP: vol = vol. Opgave op volgorde van inschrijving.