Het afgelopen weekend was een onvergetelijk feest voor SVZW. Het begon donderdagavond met de SVZW Sportquiz en vrijdagavond was er een prachtige Revue in het Parkgebouw in Rijssen. Een leuke, afwisselende show van een bont gezelschap, ook wel bekend als Spölt Veur Ziene Wille, onder leiding van Frank Schutteman, die alle 400 aanwezigen een fantastische avond bezorgden.

De jeugdvoetbaldag op zaterdagochtend voor onze jeugd was een groot succes, met lachende gezichten en enthousiaste deelnemers.
Een volgend hoogtepunt van het weekend was het mixtoernooi, waar spelers van alle leeftijden en niveaus samenkwamen voor een sportieve strijd. De teams werkten samen en de sfeer was geweldig, wat de ware geest van het voetbal en de club liet zien.

’s Avonds ging het feest pas echt los met het optreden van niemand minder dan Jan Smit. Zijn muziek zorgde voor een geweldige sfeer, en daarna mocht de feestband Heer en Meester en G&D Music het overnemen en dansten de leden van SVZW de hele avond nog door.
Het was een fantastisch weekend om nooit te vergeten.

Onze fotograaf Henk Steen was uiteraard ook het hele weekend van de partij en heeft weer fantastische foto’s gemaakt, hieronder alvast een selectie van een paar foto’s, de overige foto’s komen binnenkort allemaal online.

Link naar deze selectie foto’s

.