Maandag 18 en dinsdag 19 juli organiseerde FC Twente Soccer Camps een tweedaagse voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 15 jaar.

Maar liefst 40 kids hadden zich opgegeven voor deze toffe voetbaldagen op het sportpark van SVZW in Wierden.

Er waren spelletjes zoals circuit oefeningen, de penalty shoot-out en puntenschieten, maar ook het traditionele onderlinge toernooi, een voetbalquiz en een bingo ontbraken niet.
Ondertussen werd er gezond gesnackt en geluncht van de boodschappen die beschikbaar werden gesteld door Jumbo Brinkman Wierden.

Op de tweede dag kregen de kinderen een heuse show van freestyle artist Hermen Voerknecht en gaf hij zelfs wat tips en trucs.

Ondanks de hoge temperaturen gingen de enthousiastelingen allemaal naar huis met een gaaf FC Twente Soccer Camps tenue, een oorkonde en kaartjes voor een wedstrijd van FC Twente.

Mocht je deze dag hebben gemist, neem dan eens een kijkje op https://fctwente.soccer-camps.nl/ voor andere data en plaatsen waar de voetbaldagen georganiseerd worden.

Ben je helemaal enthousiast geworden van voetbal, kijk dan eens op www.svzw.nl voor meer informatie. Je mag gerust een aantal keer meekijken/meetrainen voordat je besluit lid te worden.