Theo Wigger is de nieuwe trainer van ons tweede elftal. Theo is geboren en getogen Geesternaar, getrouwd met Veronie en samen hebben ze twee kinderen.
Van zijn 17e tot zijn 38e heeft Theo in het eerste van STEVO gevoetbald, en was onderdeel van het roemruchte team dat via de 4e klasse uiteindelijk landskampioen van de zondagamateurs werd in 1994, met wijlen Epi Drost als trainer.
Eén van de bijzonderheden van dat team was dat Theo samen met zijn drie broers speelde en ook drie broers uit het gezin Oude Wesselink in het team zaten, zeven spelers uit twee gezinnen!
Als trainer heeft Theo alle jeugdteams getraind en ook het 2e elftal van STEVO, daarnaast is hij jarenlang assistent trainer bij het 1e elftal geweest, o.a. als assistent van trainers zoals Evert Bleuming, André Paus, Alfred Nijhuis en de ons welbekende Geert Veldhuis.

Ook leuk te vermelden; het voetbaltalent valt niet ver van de boom. Zoon Roy speelt in het 1e van STEVO en dochter Larissa heeft jaren bij FC Twente en het Nederlands Elftal gespeeld.
Bij FC Twente is Theo twee jaar assistent trainer geweest, in die periode speelde ook “onze” Anouk Dekker voor de Twente dames.

Theo volgt Brian Kottink op, via deze weg willen we Brian bedanken voor zijn bewezen diensten voor SVZW. We wensen Theo veel plezier en succes toe in zijn nieuwe functie.

Bestuur SVZW