Vakantie


De Vakantiemodus is bijna voor iedereen van ON naar OFF en de voorbereidingen van het nieuwe normaal zijn in volle gang.

Trainingen

Trainingen zijn weer begonnen of gaan binnenkort weer beginnen. de eerste SVZW’ers hebben de kunstgraskorrels al weer in de schoenen. De indeling van de trainingsvelden staat inmiddels op de site.

Corona

Helaas is de Corona nog lang niet OFF en gelden alle regels nog steeds.

Op dit moment zitten we in een spannende fase waarin zal blijken of een tweede Corona golf ons zal gaan bereiken. 

Wij willen er alles aan doen om dit te voorkomen. We vragen dan ook ieders medewerking om zich te gedragen naar het nieuwe normaal. 

Bij het begin van de trainingen zijn ouders weer welkom. Voor de duidelijkheid een link waar de RIVM basisregels staan vermeld. 

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/openbaar-en-dagelijks-leven/afstand-houden   

Voor leden die naar code oranje landen zijn geweest willen wij ook dringend verzoeken zich aan de geldende regels te houden. Voor een link naar een uitgebreide omschrijving van de geldende regels kan men op de link klikken.

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/reizen-en-op-vakantie-gaan/in-thuisquarantaine-bij-terugkomst-uit-land-met-oranje-of-rood-reisadvies   


Kleedkamers

De Kleedkamers kunnen gebruikt worden met dien verstande dat men zich aan de corona regels/coronaprotocollen KNVBhoudt. De douches van kleedkamers A t/m J (kleedkamergebouw SAWE) mogen tot nader order niet gebruikt worden!

Per team dus duidelijke afspraken maken. 

Kantine

Vanaf 4 juli 2020 is de kantine weer geopend. De vrijwilligers van de kantinecommissie zijn druk bezig geweest om de kantine “coronaproof” te krijgen en dit is aardig gelukt. Ook hier geldt: houdtu aan de voorschriften die zijn opgehangen in de kantine en houdt u zich aan de corona regels/coronaprotocollen KNVB 

Publiek

Voor buiten geld een max. van 250 toeschouwers zonder reservering en gezondheidscheck EN voor meer dan 250 toeschouwers geldt voor iedereen een reservering (registratie) en gezondheidscheck. 

Bestuur SVZW