Er mogen weer wedstrijden gespeeld worden! Eindelijk.

Komende zaterdag al staat er een vol B-categorie programma op de planning. Voor de A-categorie senioren maakt de KNVB vrijdag 28 januari bekend hoe het vervolg van de competitie eruit komt te zien. Voor de A-categorie jeugd (SVZW JO19-1) geldt dat eerst de najaarscompetitie wordt uitgespeeld waarna er een herindeling plaats kan vinden voor de voorjaarscompetitie. Dit kan per competitie verschillen. Houd de voetbal.nl app goed in de gaten.

De volgende regels gelden nu:

– Er is weer publiek toegestaan bij de wedstrijden. Tot maximaal 22.00 uur.

– De kantine mag weer open. Op zaterdag is de kantine open tot 19.00 uur. Op donderdagavond is de kantine open tot 22.00 uur. Op de andere dagen is de kantine gesloten.

– Voor het betreden van de kantine en de kleedkamers heb je een coronatoegangsbewijs nodig. Houd ook je ID kaart bij de hand! Dit geldt voor iedereen van 18 jaar en ouder.
Op zaterdag zullen er controleurs bij de ingang van de kantine aanwezig zijn. Op donderdag is het barpersoneel verantwoordelijk voor het scannen van de QR code. De verantwoordelijkheid voor het betreden van de kleedkamers ligt bij de trainers/leiders. Ga niet met de controleurs in discussie, zij hebben de regels ook niet bedacht.

– Binnen in de kantine is nu ook een mondkapje verplicht. Zodra je zit, mag deze af. Vergeet dus je mondkapje niet mee te nemen! Dit geldt voor iedereen van 13 jaar en ouder!

– Tijdens het sporten is 1,5 meter afstand houden niet verplicht, ná het sporten wel.

– Houd je aan de basisregels.

We zijn blij dat we weer mogen voetballen en dat de kantine weer open mag! Laten we hopen dat dit zo blijft. Daarom doen we een beroep op jullie allemaal om je te houden aan de maatregelen. 

Bestuur SVZW