Onder moeilijke weersomstandigheden voor zowel spelers als publiek traden SVZW en ROHDA Raalte tegen elkaar aan voor een volgende plek in de beker. De winnaar gaat door na de laatste 16 van het bekertoernooi. ROHDA Raalte staat op de 4e plek in de 4e divisie. En deze tegenstander schakelde in de vorige ronde WHC uit door een 2-3 winst in Wezep. SVZW wist dus bij voorbaat al, dat er sterke tegenstander naar Wierden kwam. Maar dit gegeven wilde niet zeggen dat SVZW zich kansloos achtte.  Vanaf het begin werd geprobeerd om vroeg druk te zetten om zo de opbouw van de tegenstander te verstoren. Dat lukte vrij aardig, maar bij balverlies was het ROHDA Raalte dat via snelle korte combinaties de weg zocht naar het SVZW doel. De beide doelmannen kregen allebei genoeg te doen.  In de 25e minuut kwam ROHDA op een 0-1 voorsprong door Teije ten Den. Hij liet maar weer eens zien dat hij vaak op de juiste plaats staat voor de goal. SVZW liet zich niet ontmoedigen door deze tegentreffer en ging door op dezelfde voet. En 4 minuten later leverde die spelwijze de gelijkmaker op van Maarten Jansen. Er ontstond een boeiende wedstrijd in Wierden. In de 36e minuut lukte het SVZW om de bal te veroveren tijdens het uitverdedigen door ROHDA Raalte. Jesper Middelkamp kon alleen op de doelman af en hij verschalkte hem met een mooi lobje. In het vervolg van de eerste helft nog wat mogelijkheden, maar gescoord werd er niet meer.

Aan het begin van de tweede helft werd meteen duidelijk dat ROHDA Raalte zeker ging strijden voor de overwinning. Het lukte SVZW niet meer zo vaak om in de aanval te gaan. De strijd werd ook wat feller. Twee SVZW spelers, Maarten Jansen en Thijs Koopman, liepen tegen een gele kaart aan. Zij streden iets te hard om de bal te veroveren. In de 60e minuut was het Wesley Hansler die de 2-2 scoorde.  ROHDA werd nog wat sterker en SVZW moest steeds meer terug. Wel lukte het soms om via snelle counters gevaar te stichten voor het Raalter doel. Op advies van de grensrechter werd een goal van de bezoekers afgekeurd wegens buiten spel. Maar in de 71e minuut was het opnieuw Teije ten Den die scoorde. Een 2-3 voorsprong voor ROHDA, en dus ging SVZW op jacht naar de gelijkmaker. Maar langzamerhand bleek wel steeds meer dat ROHDA een klasse hoger speelt en dus over net wat meer kwaliteit beschikte. Na een misverstand in de SVZW verdediging was het Teije ten Den die voor de derde maal scoorde deze avond. Er stond nu 2-4 op het scorebord en met nog 3 minuten te spelen was de wedstrijd wel beslist. ROHDA Raalte gaat gelet op de wedstrijd verdiend door naar de laatste 16 in de beker. SVZW kan met opgeheven hoofd terug kijken op deze wedstrijd.  Strijdend ten onder gegaan tegen tegenstander die toch net iets beter was. Op donderdag 15 februari speelt SVZW een oefenwedstrijd tegen Bon Boys op het eigen sportpark in Wierden. De competitie wordt voortgezet op zaterdag 2 maart met een thuiswedstrijd tegen Dalfsen.