Zaterdag 16 april waren wij met onze businessclub SVZW te gast bij Tijhof Autotransportsystemen voor een bedrijfsrondleiding. Een prachtig bedrijf waar autotransporters worden gemaakt. Van ontwerp tot het afleveren, alles gebeurd in eigen huis op het bedrijvenpark Twente. Het was interessant om te horen hoe, en waarom, er zowel met staal als aluminium wordt gewerkt. Gewicht en belastbaarheid spelen hierin een belangrijke rol. Wij waren er getuige van dat de laatste Mercedes 6 cilinder diesel als oprijwagen wordt gebouwd, Mercedes levert nu enkel nog 4 cilinder motoren.

Na het bedrijfsbezoek zijn we teruggekeerd naar SVZW voor de derby SVZW1-DOS’37 1. In de rust koffie met een lekkernij van onze sponsor Bakker Vos. Na de wedstrijd hebben wij de dag afgesloten met een buffet van onze sponsor Het Coopmanshuys. De bediening en de lootjesverloop werden verzorgd door medewerkers van DieVers. DieVers is een kleinschalige zorgaanbieder voor mensen met een beperking.

Nogmaals bedankt voor jullie komst! Met een 3-1 overwinning van ons eerste elftal tegen DOS’37, een 3-1 overwinning van ons tweede elftal tegen DOS’37, en het mooie weer was het een zeer geslaagde dag.
Klik hier voor het fotoverslag

Sportieve groet,
Sponsorcommissie SVZW