Alen stelt zich even voor:

Mijn naam is Alen Ramic en ik ben 22 jaar. Samen met mijn ouders en zus woon ik in Almelo. Mijn ouders en zus komen oorspronkelijk uit Bosnië en zelf ben ik in Nederland geboren.

Momenteel studeer ik Commerciële Economie in Enschede en werk ik bij de gemeente Almelo.

Met voetballen ben ik al begonnen op mijn 4e. Zo ben ik begonnen bij Luctor et Emergo en ben ik in de C-tjes naar PH gegaan. Uiteindelijk heb ik hier de rest van de jeugd doorlopen en voetbal ik al een aantal jaren in het eerste. Ik kan spelen op het middenveld en als back. Mijn sterkste punten zijn mijn inzicht, snelheid, loopvermogen en passie. Daarnaast ben ik een echte teamspeler met de wil om te winnen. Ik wil graag goed presteren, mijzelf ontwikkelen en vooral veel plezier maken bij SVZW.

Hopelijk tot snel!

Rechts Alen Ramic