Beste spe(e)l(st)er/ouder(s)/verzorger(s),

Op zaterdag 23 september 2023 bestaat SVZW 75 jaar. Dit is natuurlijk reden voor een feestje. Die dag begint normaal de nieuwe competitie, maar daar is vrijstelling voor gevraagd. 23 september zal nu, van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat, in het teken staan van allerlei feestelijke activiteiten.

We beginnen 23 september om 8.30 uur met een jeugdvoetbaldag voor de mini’s tot en met de JO/MO17 en deze eindigt om 13.00 uur.
De aanvangstijden verschillen per leeftijdsgroep. De mini’s beginnen bijvoorbeeld om 8.30 uur en spelen tot 10.00 uur en de MO/JO17 sluiten de jeugdvoetbaldag van 11.30 tot 13.00 uur af.  
Over de exacte tijdsindeling van alle andere leeftijdsgroepen volgt zo spoedig mogelijk meer informatie via de website van SVZW en de speciale jubileumsite.

Via dit Formsformulier kan een spe(e)l(st)er worden opgegeven. De inschrijving is open en sluit op vrijdag 7 juli a.s. Wanneer uw zoon/dochter mee wil doen, schrijf deze dan zo spoedig mogelijk in, zodat wij ook weten hoeveel deelnemers we kunnen verwachten.
Let wel op dat u bij het invullen van het formulier uitgaat van de nieuwe leeftijdsindeling. Bijvoorbeeld: voetbalt uw dochter nu in de MO13, maar voetbalt zij na de zomervakantie in de MO15, dan vult u op het formulier MO15 in. Op die manier wordt iedereen in de juiste leeftijdscategorie en bij zijn/haar eigen teamgenoten ingedeeld!

Daarnaast wordt om een kledingmaat voor een T-shirt gevraagd. Houd s.v.p. rekening met een eventuele groeispurt in de vakantie. Is maat 140 nu al aan de krappe kant, dan raden we aan om één maat groter te bestellen.

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u terecht bij de jubileumcommissie van SVZW. Mail deze naar bestuur@svzw.nl of stel uw vraag aan Rik Steen, Johan ten Hartog, Jan Meijer, Werner Loode of Arjan Bartels.

Voor nu hopen we op veel enthousiaste deelne(e)m(st)ers, zodat we er met en voor elkaar een feestelijk en fantastisch jubileumfeest van kunnen maken!

Met een vriendelijke en sportieve groet,
Rik Steen
Johan ten Hartog
Jan Meijer
Werner Loode
Arjan Bartels

forms.office.com/e/AwktYaP7Js