Op woensdag 24 april wordt weer een vriendinnenmiddag gehouden bij SVZW. Vanaf 14.00 uur t/m 16.30 uur zijn alle meisjes uit groep 4 tot en met groep 8 welkom om mee te trainen. We hebben een speciale voetbaltraining, zodat iedereen mee kan doen. Aan het eind van de middag verloten we onder de deelnemende meisjes een shirt van een oud-speelster van SVZW: Anouk Dekker.
Ook dit jaar worden we bij het organiseren van deze voetbalmiddag voor meisjes ondersteund door de KNVB. Het thema is: Kom voetballen en maak hartsvriendinnen! Dat sluit goed aan bij hoe we bij SVZW naar voetbal kijken. We gaan voor het spelplezier van ieder meisje. Daar hoort inzet, ontwikkeling, prestatie bij, ook daar is aandacht voor bij SVZW. Sporten doe je voor je plezier. En voetbal is een hele leuke (meiden)sport!
Als je voetbal leuk lijkt, je een meisje bent en in groep 4 t/m groep 8 zit, dan ben je woensdagmiddag 24 april van harte welkom bij SVZW. Neem zoveel mogelijk vriendinnen, klasgenootjes, nichtjes, buurmeisjes mee. Dan gaan we er een leuke middag van maken. Met vragen kun je terecht bij: vriendinnenmiddag.svzw@gmail.com. #volgjevoeten.