Naast een sportieve prestatie op het veld hebben wij als voetbalverenigingen SVZW en Juventa ’12 ook de veiligheid van -en naar- het sportpark hoog in het vaandel staan.

Regelmatig worden er fietsers gesignaleerd zonder (deugdelijke) verlichting wat bij ons het idee opwierp om hier proactief op in te spelen met een verlichtingscontrole. Er is contact gelegd met de Gemeente Wierden die op haar beurt contact heeft gehad met de plaatselijke afdeling van Veilig Verkeer Nederland en de politie. Afgelopen maandag 4 en dinsdag 5 februari 2019 is de verlichtingscontrole uitgevoerd.

Wij kijken terug op een geslaagde controle en bedanken jullie voor de positieve reacties en de sportieve opvattingen.

Wij bedanken de Gemeente Wierden, VVN afdeling Wierden, haar vrijwilligers en de plaatselijke politie voor haar bereidheid en inzet. Wij hopen op deze manier dat iedereen zich ervan bewust is dat goede zichtbaarheid ongelukken kan voorkomen. Zien en gezien worden is één van de belangrijkste voorwaarden om veilig aan het verkeer deel te nemen!!

Attentiepunt: inrijverbod parkeerplaats

Er geldt een inrijverbod voor auto’s naar de algemene parkeerplaats, gezien vanaf de hoofdingang van SVZW. De toegang voor auto’s naar de algemene parkeerplaats is ter hoogte van de tennisbaan.
Houdt u zich hier aan, het is een openbare weg. Indien er op gecontroleerd wordt bedraagt de bekeuring € 149,00 exclusief € 9,00 administratiekosten.

(Jeugd)bestuur SVZW