Zaterdag 16 november won SVZW in Wierden de bekerwedstrijd van LONGA’30 met 4-0. Door dit resultaat ging SVZW door naar de volgende bekerronde. De loting wees uit dat HSC’21 2 de volgende tegenstander zou zijn in de strijd om de districtsbeker. De wedstrijd staat voor woensdag 10 december op de agenda. De aftrap is om 19:30 uur op sportpark “ Sportpark Groot Scholtenhagen” in Haaksbergen. Scheidsrechter is Dennis Reuvers.

HSC’21 2 won in de 1e bekerronde van 2e met 4-2 van 2e klasser Enter Vooruit. Een mooie overwinning van het team dat uitkomt in zondag hoofdklasse A voor reserve teams. Daarin is HSC’21 2 de koploper.  Uit de 11 gespeelde wedstrijden haalde het elftal 26 punten. Het doelsaldo is ook prima, 34 goals voor en 14 tegen.

Uit bovenstaande cijfers blijkt wel dat SVZW niet zomaar even door gaat naar de volgende bekerronde. Er zal zeker vol gas moeten worden gegeven in Haaksbergen.

De winnaar van deze bekerronde moet aan de bak in de tussenronde tegen de winnaar van Hoevelaken – Swift ’64. Het gaat hier dan wel om een thuiswedstrijd.

Gerrit Koers