Bekijk hier de volledige fotoreportage 

Op vrijdag sloot de eerste selectie het succesvolle jaar af met een heerlijk BBQ. Voorzitter Jan Erik ter Avest mocht de prijs aan Michael Wensing uitreiken voor speler van het jaar. De technische staf had een schaduw klassement gemaakt van de top 3 van waardevolle spelers. Maarten Jansen eindigde op de 3de plek. Met zijn 21 doelpunten was hij van grote waarde. Op de 2de plek eindigde Michael Wensing. Binnen en buiten de lijnen van grote waarde dit jaar. De eerste plek was voor Yessin Maskoul. Top jaar met veel goals en assists. Hij heeft niet alleen voor gevaar gezorgd voor de goal van de tegenstander maar wist ook veel gevaar te voorkomen door zijn defensieve arbeid. Ook Sten Knol werd nog even in het zonnetje gezet omdat hij dit jaar geen training heeft overgeslagen. Chapeau Sten! Tot slot werd er afscheid genomen van de 3 spelers die ons gaan verlaten. Philip Agteres had mooie woorden van Tim, Ferdi en Harm Jan en ze kregen van de selectie een aantal cadeau’s aangeboden.

De spelers die volgend jaar tot de selectie behoren waren ook van de partij. Frank, Tim en Lars konden op deze informele wijze kennis maken met de nieuwe teamgenoten.

Het was een geslaagde avond en eigenlijk nog geen afsluiting van het jaar. De kampioensreceptie staat op 22 juni gepland en met de selectie sluiten we het jaar pas echt af onder de Spaanse zon. Op 2 juli komen we terug uit Spanje en op 3 juli staat de eerste training alweer gepland. We kunnen schijnbaar niet te lang zonder elkaar.

bekijk hier de volledige fotoreportage