Afgelopen zaterdag stond voor SVZW JO15-1 de Spinningmarathon Rijssen op de agenda als wintersportactiviteit.
Het jaarlijks terugkerend evenement werd georganiseerd in Lucky the feel good Provider, voor sommigen al bekend terrein, met elk jaar een ander goed doel.

Dit jaar was het goede doel KiKa en de jongens gingen met goede moed richting Rijssen. Voor de een was Spinning een bekend fenomeen, voor een ander niet en had zich goed en warm aangekleed tot thermokleding aan toe. Eenmaal binnen en de spinningfiets goed afgesteld, kon het voor de spelers, begeleiders en de initiatiefnemer beginnen met 50 minuten knallen op de beat van de muziek, zo hier en daar kwam het luie puberzweet goed los.

In het speciaal ingeplande tieneruurtje deed Excelsior MO15-1 mee en deden andere enthousiaste tieners mee. Voor dit uurtje had de organisatie ook een prijs bedacht voor degene die het meeste geld bij elkaar had gebracht voor het goede doel, een gratis entree voor twee personen en 10 munten gratis voor de Teenage-party in Lucky. Deze prijs werd in de wacht gesleept door onze Wietze Löwik met een bedrag van € 400,00.

De organisatie van de goed georganiseerde spinningmarathon had een doelstelling van € 15000,- voor Kika, het eindbedrag stond aan het eind van de dag op € 28064,02.
Deze editie was een heel groot succes.

SVZW JO15-1 is klaar voor de voorjaarscompetitie.