Svzw g1 is zijn thuiswedstrijd begonnen om 10:30 thuis met Erik braamhaar als scheidsrechter tegen dos/deto g1. Vanaf begin af aan startte dos/deto g1 ten koste van Svzw g1 scherper aan de wedstrijd, de 0-1 was dan ook niet onverdiend voor dos/deto g1. Blijkbaar was Svzw g1 nog niet wakker en zag het ook uit een ongelukkig eigen doelpunt de 0-2 vallen, maar Svzw g1 gaf niet op en uit een goedlopende aanval werd het voor Svzw g1 toch nog leuk omdat de 1-2.
Dos/deto g1 bleef maar gas geven dus echter heel lang kon Svzw g1 niet genieten van de 1-2, want dos /deto g1 gaf wat gas extra en zo werd het zelfs 1-3. Svzw g1 liet zich niet van de wijs brengen en voetbalde op de aanvallende manier gewoon door, helaas moest de keeper van Svzw g1 een harde klap incasseren en ging er met een bloedmond van het veld af, zodoende moest Svzw g1 een reserve keeper op doel stellen en  gooiden de leiders het een en ander om. Toch werd het voor rust nog 2-3. Daar rusten beiden clubs dan ook mee.

Na rust gingen dos/deto g1 als Svzw g1 op hun eigen weg verder maar kreeg dos /deto g1 door lijkend wat gas terug te geven toch de 2-4 mee, ongelukkig uit de aanval van Svzw g1, daar waar dos/deto g1 met 6 man uit probeerde te komen, toch de goal viel. Maar Svzw g1 kreeg er toch nog 1 mee 3-4 hiermee floot Erik braamhaar ook mee af! Svzw g1 zal zich bestolen voelen van een bestolen gelijkspel van dos/deto g1 daar waar dos/deto g1 met de volle buit wegging! Qua spelbeeld had Svzw g1 meer verdiend, maar helaas zonder resultaat en zal Svzw g1 in de hoek waar de klappen vallen! Blijven vechten om weer terug te komen, Svzw g1 zal zijn volgende week zaterdag zijn wonden moeten likken tegen Rigtersbleek g3 thuis!

Bart Westra