SVZW G1 is om 12:30 begonnen aan de wedstrijd tegen SDC 12 G1 in Denekamp, vanaf begin af aan kreeg SDC 12 G11 de eerste kans op doel, in de handen van de keeper. Daarna werd SVZW G1 wakker en begon het te voetballen, de 0-1 kwam snel door het Barcelona tiki-taka voetbal. SVZW G1 zat er dik bovenop en voetbalde gewoon op deze weg door, de 0-2 hing echter ook al snel de lucht in op doel van SDC 12 G1, de frustratie liep op dat moment al snel op, maar daar had SVZW G1 lak aan en voetbalde gewoonweg door naar de 0-3 die na 5 a 6x tikken viel. De leiders genoten van het fascinerende spel van SVZW G1, de 0-4 als 0-5 kwamen ook door hetzelfde voetbal als de andere doelpunten tot stand!

SVZW G1 was in vergelijking tot SDC 12 G1 een echt team, dat tot aan het bot alles voor elkaar over had! Bij 0-5 rusten beiden ploegen ook mee!
Na rust viel de 0-6 ook snel door het vergelijkende Barcelona spel en het zelfvertrouwen dat SVZW G1 gekregen heeft! Tot aan de 0-10 probeerde SDC 12 G1 wat het kon maar was helaas niet bij machte om SVZW G1 ten gronde te krijgen! Na de 0-10 gaf SVZW G1 uit respect SDC 12 G1 vaak de bal zodat zij konden scoren. SVZW G1 heeft positiewisselingen continue doorgevoerd en uit bepaalde situaties konden de leiders met elkaar in gesprek tot uitmuntende situaties gaan vormen. SVZW G1 kreeg toch een doelpunt tegen de 1-10, maar na de 1-10 vielen er nog 3 doelpunten voor SVZW G1, uiteindelijk werd de wedstrijd geëindigd in 1-13, maar op papier hebben de leiders uit respect de einduitslag laten eindigen in 1-9 heel respectvol en deze wedstrijd was een respectvol duel. SVZW G1 heeft niet gereageerd op de spelers van SDC 12 G1 en de overwegingen van de beslissingen van de scheidsrechter en gingen zodoende weer vol zelfvertrouwen terug naar Wierden met 3 punten, een groot doelsaldo erbij, en lekker nagenieten van deze wedstrijd!

Bart Westra